Wijzig je omslagfoto
HansBoerhof
Wijzig je omslagfoto
ThoracaalLumbaal-therapie

In 2008 ben ik als gediplomeerd klassieke massagetherapeut en voetverzorger mijn praktijk gestart. Al snel ontwikkelde ik mijn eigen methode tegen nek-, schouders- en rugklachten die ik de Atlas-Lumbaalmassage heb genoemd. Medio 2016 heb ik het opleidingscentrum BackBalance-Nederland opgezet.

Met de voetverzorging ben ik inmiddels gestopt en ik ga mij verder oriënteren op exclusieve supplementen die het bereikte resultaat door de ThoracaalLumbaal-therapie van binnenuit positief zal versterken.

Sinds 2018 zijn zowel mijn praktijk als het opleidingscentrum opgegaan in een v.o.f. waarvan mijn vrouw, Laura en ik de vennoten zijn. Zij neemt voornamelijk de administratie voor haar rekening en ik geef de opleidingen.

Als Alternatief Complementair therapeut behandel ik mijn cliënten nu vanuit Putten, waar ik mijn eigen unieke methode met veel succes toepas. Vele operaties zijn door mijn behandelingen op het laatste moment afgezegd. Na jaren gesukkel lopen veel mensen binnen no-time weer pijnvrij door het leven.
Zelfs ík sta -nu nog steeds- versteld van de resultaten die mijn methode bij mensen, die vaak 'uitbehandeld' zijn, elke keer weer teweeg brengt.

Het geeft zoveel voldoening, dat ik met liefde zeven dagen per week bereikbaar ben op tel. 0341-787 112.

Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd
Mijn opleidingsgegevens (niet openbaar)
Opgave scholing (niet openbaar)
Mijn bedrijfsgegevens
Praktijk Hans Boerhof - v.o.f.
Nijverheidsweg 10
3853 EJ Putten
0341-787 112
06-41 484 078
CAT, GAT, Nibig, BMS, BvS