Wijzig je omslagfoto
BenDeGraaf
Wijzig je omslagfoto
AtlasLumbaal-massage

MIJN HANDEN SPREKEN VOOR ZICH!
Ruim 20 jaar ervaring. Niet alleen als behandelaar, maar ook als ervaringsdeskundige met rugpijnklachten. Mijn uitdaging en doel: pijn verzachten en cliënten van pijn afhelpen.

Na de opleidingen Sportmassage / TouchPro stoelmassage / Triggerpointcoach / DORN en Breussmassage kwam ik Hans Boerhof met zijn Atlas Lumbaal behandeling tegen. Hij heeft mij doeltreffende technieken geleerd voor onderrug en wervelkolom gerelateerde klachten en rug, schouder- en nekklachten.
Deze behandelingen sluiten naadloos aan op mijn werk als stoelmasseur bij bedrijven en instellingen op locatie. Het is een efficiënte methode met direct merkbaar verschil, duidelijkheid voor de cliënt en met resultaat. Fijne technieken in combinatie met een heerlijke, losmakende, stevige massage om het lichaam zelf verder aan het werk te zetten.

Heeft u nek-, schouder- of (onder)rug klachten? Maak een afspraak met mij voor een Atlas Lumbaal behandeling. Al na 1 behandeling bij mij weet u of het goed voelt en weet ik waar uw probleem zit en hoe ik dat kan behandelen.
Wilt u direct resultaat? Stuur mij een berichtje en ik neem z.s.m contact met u op.
Tel 06-40718237, http://www.strac.info
ATLAS-LUMBAAL BEHANDELING, STOELMASSAGE, DAT ZIT GOED!

Account Status: Goedgekeurd
Mijn opleidingsgegevens (niet openbaar)
Mijn bedrijfsgegevens
STRAC Sport Touch Relax Advies Centrum
Anemoonstraat 4 Norg
9331 JV Norg (Groningen/Drente)
06-40 718 237
Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs / Stichting Atlas Massagegroep / Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche / Triggerpointcoach
Mijn verzekeringen: