BackBalance-Nederland biedt u een revolutionaire techniek !

Onze opleidingen zijn uniek in Nederland zijn tot in de finesses verzorgd vergen een minimale investering maken een eenvoudige carrièreswitch mogelijk zorgen dat jij zelf ook klachtenvrij blijft

Nieuwe techniek

Door nieuwe interactieve technieken worden knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven en de doorbloeding opnieuw weer goed op gang gebracht waardoor een snel herstel mogelijk is.

Dit zorgt ervoor dat het lichaam zelf in staat wordt gesteld om sneller te herstellen.

Basisopleiding

Door natuurlijk verworven scheefstand van het bekken en de daaropvolgende triggerpoints langs de wervelkolom zorgen ervoor dat de meest uiteenlopende klachten jarenlang blijven bestaan.

Dankzij de revolutionaire manier van behandelen met de AtlasLumbaal-massage ervaart de cliënt al tijdens de eerste afspraak merkbaar verschil of is, zelfs na jaren, direct compleet van de pijn af!

Chronische klachten

Van pijnklachten als hoofdpijn/migraine, frozen shoulder, uiteenlopende rugklachten waaronder hernia, knieklachten tot zelfs hielspoor heeft mijn therapie een snel en doeltreffend effect.

Maar ook bij acute klachten kan de cliënt met deze methode verbluffend snel en effectief worden geholpen.

De AtlasLumbaal-massage is een interactieve techniek. De cliënt maakt zelf bepaalde bewegingen. Zo worden knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven en de doorbloeding weer goed op gang gebracht, zónder hulpmiddelen en zonder te manipuleren of te kraken!

Tijdens onze basisopleiding ga je een hele nieuwe manier van behandelen ervaren om in uiterst korte tijd met behulp van interactieve beweging en lichte druk het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren en te activeren.

Stelt je eens voor dat daardoor bij je cliënt hoofdpijn-, nek of schouderklachten, armklachten, lage rugpijn, heup- of knieklachten, voetklachten, en nog veel meer klachten, vrijwel meteen verdwijnen… Dat zou toch fantastisch zijn?

Kortom:
De AtlasLumbaal-massage is niet zomaar een behandeling. Het is een unieke techniek met ongekende en verbluffende resultaten.

Onze cursisten zijn allemaal enorm enthousiast over de verbluffende resultaten die ze met de AtlasLumbaal-massage bereiken.

Wil jij je  mensen helpen uiterst doeltreffend het zelf genezend vermogen van het lichaam te stimuleren en te activeren door middel van alternatieve geneeswijze?

Dan is deze opleiding echt iets voor jou!

Na het behalen van het basisdiploma (module 1) zijn alle overige modules los te volgen en op het moment dat je deze allemaal gevolgd hebt en geslaagd bent voor het eindexamen, ontvang je het diploma ThoracaalLumbaal-therapie.

Je ontwikkelt tijdens de modules 2 t/m 5 steeds meer kennis over de knelpunten die gerelateerd zijn aan de klachten in het gebied langs de wervelkolom. Hierdoor is het mogelijk om nóg gerichter en doeltreffender een klacht te behandelen.

Als ThoracaalLumbaal-therapeut heb je toegang tot onze uitgebreide database met alle (nieuwe) tools die zijn en worden ontwikkeld. Daarmee bouw je gegarandeerd alleen al met deze fantastische methode een bloeiende praktijk op. Wij helpen je graag.

Als alternatief therapeut is het mogelijk om je aan te melden bij het collectief: alternatief therapeut (CAT)

Studie-eisen:
Afgeronde basisopleiding AtlasLumbaal-massage (module 1) volgens de BackBalance-methode.

Naast een beperking in het naar links en rechts kijken, zijn er veel aan de wervelkolom gerelateerde klachten, zoals:

artrose; osteoporose; migraine; clusterhoofdpijn; frozen shoulder; tennis/muisarm; nekpijn; schouderpijn; lage rugpijn; moeilijk bukken; hernia; spit/ischias; heupklachten; knieklachten; voetklachten, zoals hielspoor.

Vanuit de wervelkolom lopen zenuwbanen via de wervelkanalen naar alle delen van het lichaam. Wanneer bij de wervelkolom 1 of meerdere blokkades ontstaan, geeft dat elders in het lichaam vaak een probleem. Wordt de blokkade door de AtlasLumbaalmassage weggenomen, dan verdwijnt daarmee ook de klacht.

Verbeterde houding en veilig werken

Door een krampachtige massagehouding kun je na verloop van tijd last krijgen van lichamelijke duim-, pols, elleboog- of schouderklachten en dan is de lol er al snel van af. Daarom is het belangrijk dat je bewust bent van een goede massagehouding. Hierdoor wordt de massage niet alleen een plezieriger ervaring voor degene die jouw massage ontvangt, maar blijf jij ook zelf gevrijwaard van klachten.

Zelfs als je bijvoorbeeld reuma zou hebben is het mogelijk met aangepaste technieken een goede behandeling te geven, zonder dat jij er zelf hinder van zult ondervinden.

Wij laten je de massage ook zelf ervaren waarbij je direct het verschil duidelijk zult voelen.

Unieke massagetechniek

Geheel in lijn met de kracht van onze methode -snel effectief resultaat- heeft BackBalance-Nederland een unieke massagetechniek ontwikkeld: Een massagetechniek volgens de eigen ontwikkelde LGA-methode (Losmaken, Groter maken, Afvoeren) om pijnklachten veroorzaakt door spierknopen, napijnen of een beurs gevoel, binnen 5 minuten te laten verdwijnen!

“Echt te gek voor woorden”, is een veel gehoorde en verbazingwekkende reactie van onze studenten én cliënten.

De LGA-massagetechniek is een onderdeel van de basisopleiding module-1.

Heupslijtage - BackBalance-Nederland

Onze kracht is persoonlijke aandacht!

Doordat wij met maximaal 4 studenten werken, kunnen wij vrijwel 1:1 lesgeven. Daardoor zijn wij in staat om je continu en op het juiste moment te ondersteunen en te helpen met al jouw vragen.

Stel je eens voor dat je door de twee of vier dagen intensieve begeleiding cum laude slaagt voor je examen! Dat is toch fantastisch, nietwaar?

Ook na de opleiding kun je te allen tijde op ons terugvallen door telefonisch contact op te nemen, te mailen of appen en je kunt zelfs via een zoom-meeting bijscholen.

Persoonlijke aandacht, dát is onze kracht!

Wervelkolom BB-N
Onze cursisten zijn 100% tevreden
Waarvan Zeer Tevreden: 81,3%
Zij gaven ons een gemiddeld cijfer van een: 9,2
You cannot copy content of this page