BackBalance-Nederland biedt u een revolutionaire techniek !

Onze opleidingen zijn uniek in Nederland zijn tot in de finesses verzorgd vergen een minimale investering maken een eenvoudige carrièreswitch mogelijk zorgen dat jij zelf ook klachtenvrij blijft

Nieuwe techniek

Door nieuwe interactieve technieken worden knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven en de doorbloeding opnieuw weer goed op gang gebracht waardoor een snel herstel mogelijk is.

Dit zorgt ervoor dat het lichaam zelf in staat wordt gesteld om sneller te herstellen.

Therapeutenopleiding

Door natuurlijk verworven scheefstand van het bekken en de daaropvolgende triggerpoints langs de wervelkolom zorgen ervoor dat de meest uiteenlopende klachten jarenlang blijven bestaan.

Dankzij de revolutionaire manier van behandelen met de ThoracaalLumbaal-therapie ervaart de cliënt al tijdens de eerste afspraak merkbaar verschil of is, zelfs na jaren, direct compleet van de pijn af!

Chronische klachten

Van pijnklachten als hoofdpijn/migraine, frozen shoulder, uiteenlopende rugklachten waaronder hernia, knieklachten tot zelfs hielspoor heeft mijn therapie een snel en doeltreffend effect.

Maar ook bij acute klachten kan de cliënt met deze methode verbluffend snel en effectief worden geholpen.

Wil jij je cliënten helpen uiterst doeltreffend het zelf genezend vermogen van het lichaam te stimuleren en te activeren door middel van alternatieve geneeswijze?

Dan is deze opleiding echt iets voor jou!

De ThoracaalLumbaal-therapie is een interactieve techniek. De cliënt maakt zelf bepaalde bewegingen. Zo worden knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven en de doorbloeding weer goed op gang gebracht, zónder hulpmiddelen en zonder te manipuleren of te kraken!

Tijdens deze opleiding ga je een hele nieuwe manier van behandelen ervaren om in uiterst korte tijd met behulp van interactieve beweging en lichte druk het zelf genezend vermogen van het lichaam te stimuleren en te activeren.

Stelt je eens voor dat daardoor bij je cliënt hoofdpijn-, nek of schouderklachten, armklachten, lage rugpijn, heup- of knieklachten, voetklachten, en nog veel meer klachten, vrijwel meteen verdwijnen… Dat zou toch fantastisch zijn?

Kortom:
De ThoracaalLumbaal-therapie is niet zomaar een behandeling. Het is een unieke techniek met ongekende en verbluffende resultaten.

Onze cursisten zijn allemaal enorm enthousiast over de verbluffende resultaten die ze met de AtlasLumbaal-massage bereiken.

Gaandeweg ontwikkel je tijdens deze opleiding steeds meer kennis over de knelpunten die gerelateerd zijn aan de klachten in het gebied langs de wervelkolom. Hierdoor is het mogelijk om nóg gerichter en doeltreffender een klacht te behandelen. Met een uitgekiend behandelplan bereik je het beste resultaat.

Als ThoracaalLumbaal-therapeut heb je toegang tot onze uitgebreide database met alle (nieuwe) tools die zijn en worden ontwikkeld. Daarmee bouw je gegarandeerd alleen al met deze fantastische methode een bloeiende praktijk op. Wij helpen je graag.

Met ons diploma als alternatief therapeut van de ThoracaalLumbaal-therapie is het mogelijk om je aan te melden bij het collectief: alternatief therapeut (CAT).

Naast een beperking in het naar links en rechts kijken, zijn er veel aan de wervelkolom gerelateerde klachten, zoals:

artrose; osteoporose; migraine; clusterhoofdpijn; frozen shoulder; tennis/muisarm; nekpijn; schouderpijn; lage rugpijn; moeilijk bukken; hernia; spit/ischias; heupklachten; knieklachten; voetklachten, zoals hielspoor.

Vanuit de wervelkolom lopen zenuwbanen via de wervelkanalen naar alle delen van het lichaam. Wanneer bij de wervelkolom 1 of meerdere blokkades ontstaan, geeft dat elders in het lichaam vaak een probleem. Wordt de blokkade door de ThoracaalLumbaal-therapie weggenomen, dan verdwijnt daarmee ook de klacht.

Verbeterde houding en veilig werken

Door een krampachtige massagehouding kun je na verloop van tijd last krijgen van lichamelijke duim-, pols, elleboog- of schouderklachten en dan is de lol er al snel van af. Daarom is het belangrijk dat je bewust bent van een goede massagehouding. Hierdoor wordt de massage niet alleen een plezieriger ervaring voor degene die jouw massage ontvangt, maar blijf jij ook zelf gevrijwaard van klachten.

Zelfs als je bijvoorbeeld reuma zou hebben is het mogelijk met aangepaste technieken een goede behandeling te geven, zonder dat jij er zelf hinder van zult ondervinden.

Wij laten je de massage ook zelf ervaren waarbij je direct het verschil duidelijk zult voelen.

Unieke massagetechniek

Geheel in lijn met de kracht van onze methode -snel effectief resultaat- heeft BackBalance-Nederland een unieke massagetechniek ontwikkeld: Een massagetechniek volgens de eigen ontwikkelde LGA-methode (Losmaken, Groter maken, Afvoeren) om pijnklachten veroorzaakt door spierknopen, napijnen of een beurs gevoel, binnen 5 minuten te laten verdwijnen!

“Echt te gek voor woorden”, is een veel gehoorde en verbazingwekkende reactie van onze studenten én cliënten.

Heupslijtage - BackBalance-Nederland

Onze kracht is persoonlijke aandacht!

Doordat wij individueel of met maximaal 2 studenten werken, kunnen wij 1:1 lesgeven. Daardoor zijn wij in staat om je continu en op het juiste moment te ondersteunen en te helpen met al jouw vragen.

Stel je eens voor dat je door de zes dagen intensieve begeleiding cum laude slaagt voor je examen! Dat is toch fantastisch, nietwaar?

Ook na de opleiding kun je te allen tijde op ons terugvallen door je aan te sluiten bij onze beroepsgroep voor ThoracaalLumbaal-therapeuten.

Persoonlijke aandacht, dát is onze kracht!

Wervelkolom BB-N
Onze cursisten zijn 100% tevreden
Waarvan Zeer Tevreden: 81,3%
Zij gaven ons een gemiddeld cijfer van een: 9,2

You cannot copy content of this page