Opleidingscentrum BackBalance-Nederland

Korte beroepsopleidingen, cursussen en workshops

Onze kracht is persoonlijke aandacht!

We werken in kleine groepjes van maximaal 4 cursisten per docent.

Iedere cursist krijgt tijdens de opleiding een persoonlijke mentor toegewezen.

Zij staan, tijdens en na de opleiding, te allen tijde voor u klaar om u te ondersteunen en te helpen met al uw vragen en/of problemen.

 

Persoonlijke aandacht, dát is onze kracht!


REGISTER VOOR LICENTIEHOUDERS sAMG

Bij onze beroepsopleidingen is, voor de periode van een half jaar, een vermelding in het register voor licentiehouders van onze stichting inbegrepen. Daarmee maakt u deel uit van een landelijk netwerk van Atlasmasseurs of Atlas-Lumbaalmasseurs. Indien gewenst kan door middel van een herhalingsles de licentie met telkens een jaar worden verlengd.

 

Het doel van de stichting Atlas Massage Groep is het realiseren van een groot landelijk netwerk van gecertificeerde Atlasmasseurs, om op die manier de Atlasmassage© dichter bij de klant te kunnen aanbieden. Hierdoor wordt het mogelijk om de Atlasmassage binnen handbereik te brengen, maar ook om mensen door te kunnen sturen naar een collega van de Atlas Massage Groep. 

Beroepsopleiding Atlasmassage

2 daagse opleiding voor nek- en schouderklachten

 

Wie heeft het tegenwoordig niet: een pijnlijke nek, schouder of arm als gevolg van overbelasting. Ook migraine, cluster- en chronische hoofdpijnen komen veelvuldig voor. 

 

De opleiding Atlasmassage© is een twee-daagse beroepsopleiding. Door de Atlasmassage© wordt met een nieuwe massagetechniek de bovenste (thoracale en cervicale) wervels, gewrichten. spieren en zenuwen op een zachte en natuurlijke wijze los gemaakt en de doorbloeding extra gestimuleerd.

Hierdoor is het lichaam zelf in staat te genezen en de klachten vrijwel direct te laten verdwijnen. 

 


Beroepsopleiding Atlas-Lumbaalmassage

4 daagse opleiding voor nek-, schouder en onderrugklachten

 

De Atlas-Lumbaalmassage is een van de snelst groeiende methodes om mensen te helpen bij nek-, schouder- en rugklachten! In vrijwel de meeste gevallen ondervinden cliënten na de eerste behandeling al meteen resultaat, ondanks jarenlang van het kastje naar de muur te zijn gestuurd.

En daarom willen wij u in de gelegenheid stellen om deze unieke methode in zijn geheel te leren door een 4-daagse beroepsopleiding Atlas-Lumbaalmassage.

 

Kortom:

De Atlas-Lumbaalmassage is niet zomaar een massage. Het is een unieke techniek met ongekende en vaak verbluffende resultaten. Een massagetechniek die een eenvoudige carrière switch mogelijk maakt, maar ook prima past in uw huidige aanbod van behandelingen.

 


Bed & Breakfast

overnachten op de Veluwe

 

Combineer onze opleiding met een kort verblijf op de Veluwe. Het biedt de ultieme gelegenheid om eens lekker te ontspannen. Door in de buurt te overnachten vermijd u files en kunt u heerlijk genieten van water, bos en heide! 

Suggestie 1:

Bed & Breakfast LekkerLandelijk
Roosendaalseweg 202, 3882 MP Putten.
tel.: 06-39 81 82 27

Vermeld tijdens het boeken wel even de code die u na inschrijving van ons ontvangt.

Zij geven namelijk iedere cursist die bij hun boekt een fles biologische wijn cadeau.


Suggestie 2:

Bosgasten Bed & Breakfast.
Zuiderveldweg 12, 3881 LJ Putten
tel.: 06-40542128 of 06-40582095

Vermeld tijdens het boeken wel even de code die u na inschrijving van ons ontvangt.

Zij geven namelijk iedere cursist die bij hun boekt een kortingsbon voor Sauna Drôme.