Kwaliteitsregister

Heeft u onderrugklachten? vaak hoofdpijn? last van uw nek? veel last van migraine? vervelende rugklachten? een hernia? knieklachten? een frozen schoulder? last van uw schouder? moeite bij het opstaan? moeite met bukken? heupklachten? voetklachten? hielspoor? een slechte nachtrust? last van stress? nog steeds pijn, ondanks een nieuwe heup? moeite om uit bed te komen? een carpaal tunnel syndroom? een carpaal tunnel syncroom? uitstralingspijn in het been? uitstralingspijn in de bilspier? moeite met zitten? nog steeds pijn, ondanks een nieuwe knie?

Hier vindt u het overzicht van onze erkende en gecertificeerde Atlas- en Atlas-Lumbaalmasseurs bij u in de buurt!

Om de kwaliteit van de Atlas-Lumbaalmassage te kunnen waarborgen heeft de stichting AtlasMassageGroep i.s.m. BackBalance-Nederland een reeks kwaliteitscriteria opgesteld aan de hand waarvan een ‘goede’ Atlas- of Atlas-Lumbaalmasseur dient te voldoen. Deze kwaliteitscriteria worden minimaal 1 maal per jaar d.m.v. een herhalingscursus gecheckt.

1

Groningen

2

Friesland

3

Drenthe

4

Overijssel

5

Gelderland

6

Flevoland

7

Noord-Holland

8

Zuid-Holland

9

Zeeland

10

Utrecht

11

Noord-Brabant

12

Limburg

Het doel van de stichting AtlasMassageGroep is het realiseren van een groot landelijk netwerk van gelicentieerde Atlas- en Atlas-Lumbaal Masseurs, om op die manier -zonder winstoogmerk- deze unieke techniek dichter bij de klant te kunnen aanbieden. Hierdoor wordt het mogelijk om de Atlas- en de Atlas-Lumbaalmassage binnen handbereik te brengen, doordat potentiële cliënten in het register kunnen zoeken naar een masseur bij hun in de buurt, maar ook als masseur bestaande klanten door te kunnen sturen naar een collega van de AtlasMassageGroep.

Correspondentieadres:

BackBalance-Nederland
Lange Haeg 92
3853 EJ Ermelo

Leslocatie:

Nijverheidsweg 10-F
3881 LA Putten
Tel.: 085-25 00 514

WhatsApp chat