Kwaliteits-register

AtlasLumbaal-masseurs

Heeft u onderrugklachten? vaak hoofdpijn? last van uw nek? veel last van migraine? vervelende rugklachten? een hernia? knieklachten? een frozen schoulder? last van uw schouder? moeite bij het opstaan? moeite met bukken? heupklachten? voetklachten? hielspoor? een slechte nachtrust? last van stress? nog steeds pijn, ondanks een nieuwe heup? moeite om uit bed te komen? een carpaal tunnel syndroom? een carpaal tunnel syncroom? uitstralingspijn in het been? uitstralingspijn in de bilspier? moeite met zitten? nog steeds pijn, ondanks een nieuwe knie?

Hier vindt u het overzicht van onze erkende en gecertificeerde Atlas- en Atlas-Lumbaalmasseurs bij u in de buurt!

Om de kwaliteit van de Atlas-Lumbaalmassage te kunnen waarborgen heeft de stichting AtlasMassageGroep i.s.m. BackBalance-Nederland een reeks kwaliteitscriteria opgesteld aan de hand waarvan een ‘goede’ Atlas- of Atlas-Lumbaalmasseur dient te voldoen. Deze kwaliteitscriteria worden minimaal 1 maal per jaar d.m.v. een verdiepingscursus onderhouden en gecheckt.

Het doel van de stichting AtlasMassageGroep is het realiseren van een groot landelijk netwerk van gelicentieerde Atlas- en Atlas-Lumbaal Masseurs, om op die manier -zonder winstoogmerk- deze unieke techniek dichter bij de klant te kunnen aanbieden. Hierdoor wordt het mogelijk om de Atlas- en de Atlas-Lumbaalmassage binnen handbereik te brengen, doordat potentiële cliënten in het register kunnen zoeken naar een masseur bij hun in de buurt, maar ook als masseur bestaande klanten door te kunnen sturen naar een collega van de AtlasMassageGroep.

Uitsluiting:

De stichting Atlas Massage Groep heeft statutair enkel als doel om een landelijk netwerk van Atlasmasseurs te bevorderen en in stand te houden. De kwaliteit van de Atlasmassage wordt gewaarborgd door middel van een jaarlijkse kwaliteitstoetsing en certificering van haar licentiehouders.

Al onze licentiehouders zijn echter zelfstandige ondernemers en geheel verantwoordelijk voor hun eigen bedrijfsvoering en handelen. De stichting Atlas Massage Groep kan om die reden nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de werkwijze van haar licentiehouders en de daaruit voortvloeiende positieve of negatieve resultaten, in de ruimste zin van het woord. In het geval van klachten, van welke aard dan ook, dient u zich daarom uitsluitend te wenden tot degene die u heeft behandeld.