Thoracaal lumbaal in combi met de triggerpointbal en magnesium massage als na behandeling

3 weken geleden belde de man van een klant mij op. Zijn vrouw was met spoed met de ambulance opgehaald, vermoedelijk longembolie. Ze had heel veel moeite met ademen en kon zich nauwelijks bewegen van de pijn.
Na menig onderzoek in het ziekenhuis bleek het geen longembolie, wat wel???
Ze moest anderhalve week wachten alvorens ze bij de huisarts terecht kon voor een verder onderzoek inclusief plan. Veel te lang wachten dus voor iemand met zoveel pijn. Haar man belde mij het hele verhaal door, en direct ging bij mij een belletje rinkelen.
Ze is die avond direct langs gekomen en ik heb haar behandeld. Ze had een knoop, zo groot als een pingpong bal ter hoogte van Th 1.
3dagen achter elkaar heb ik haar behandeld. De eerste 2 x zeer intensief, de 3e dag wat milder.
Na de eerste behandeling kon ze zich alweer wat bewegen en beter adem halen. Ook had ze weer kleur op haar gezicht, want ze was zo wit als een lijk. Na de 2e dag appte ze mij dat ze eindelijk weer goed had geslapen en dat ze veel minder pijn had.
De 3e dag heb ik haar zachtjes behandeld en een magnesium massage (afgedekt met plastic en infra rood voor 15 minuten) gegeven en daarna rustig losgemasseerd. Ze voelde zich na de 3 behandelingen een nieuw mens.
Ik heb haar een triggerpointbal mee gegeven ( in een panty kous, zodat ze hem zo op haar rug kan hangen) en haar de opdracht gegeven 2x daags 2 minuten met de bal zachtjes de plek te triggeren. 5 dagen later kwam ze terug voor behandeling en was “de pingpong bal” compleet verdwenen. Ik kreeg een grote bos bloemen en een fles wijn omdat ze me zo dankbaar was.
Is dat mooi of is dat mooi 😁

 

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord